Sport la Tv

Sport la Tv este un site lansat de curand unde veti gasi toate programele de sport importante. Site-ul ofera si cateva filtre pe sporturi, pe cele mai importante competitii sau pe programe live.

O alta categorie importanta a site-ului este reprezentata de pagina de Meciuri Online Live unde veti putea vedea meciuri din mai multe sporturi, live pe internet.

Aici aveti linkuri spre cateva programe tv: DigiSport 1 | DigiSport 2 | Dolcesport | Dolcesport 2 | Eurosport. Restul programelor le gasiti pe site.

Site-ul are si filtre pe competitii de fotbal nationale, precum Liga 1, Premier League , Primera Division, Bundesliga, Ligue 1 si altele dar si pagini cu programul, rezultatele si clasamentele din aceste competitii.

Aici puteti gasi si cele mai importante filtre pe sporturi si dau aici cateva exemple: Fotbal, Handbal, Snooker, Tenis, etc. Pe site gasiti filtre si pentru alte sporturi, precum: automonilism, motociclism, baschet, wrestling, gimnastica, volei, polo, poker, inot, rugby, box sau golf.

Site-ul are si un blog de Blog de Sport unde se vor publica zilnic informatii despre cele mai importante evenimente sportive care vor fi televizate pe canale TV in Romania.

Digisport 1 Online

0 thoughts on “Sport la Tv

Add Comment