0 thoughts on “Contact

 1. Buna ziua.

  In cazul in care doriti sa promovati si carti de stiinta si cultura generala, puteti gasi, pe siteul Editurii ART, o larga varietate de titluri interesante si atragatoare.
  De asemenea, daca doriti sa fiti la curent cu aparitiile editoriale de la ART, va rog sa imi raspundeti la acest email pentru a va introduce adresa in baza de date de comunicate de presa.

  O zi frumoasa,
  Evelina Bidea.

 2. Buna,

  Ma intereseaza , cateva articole turistice publicate pe site-ul vostru cu 3-4 link-uri. As vrea sa stiu daca se poate si la ce costuri.

  Multumesc.
  Vali

 3. Buna ziua,deranjez cu o intrebare,ce pret ar avea un advertorial pe blogul dvs,si ce pret ar avea o succesiune de advertoriale pe o perioada nelimitata cu interval de minim 2 saptamani intre ele.

  Va multumesc frumos.

 4. Ziua buna,
  Am bucuria si onoarea sa te invit la lansarea unui proiect minunat care ne implica pe toti : http://www.ourheritage.ro. Our Heritage este cea mai completa sursa de informatii despre monumentele istorice ale Transilvaniei si cel mai complex proiect de acest gen dezvoltat pana acum in Romania. Finantat de Administratia Fondului Cultural National si implementat de AIOS, OurHeritage are misiunea de identificare si cartare a patrimoniului cultural transilv?nean, in scopul conservarii durabile a monumentelor istorice.
  Te invitam miercuri, 27 noiembrie, ora 18.30 la Café Verona (strada Pictor Arthur Verona 13 – 15, Bucuresti) la evenimentul de lansare OurHeritage. Vor fi prezenti initiatorii si sustinatorii proiectului, care ne vor vorbi despre cum a luat nastere OurHeritage, care sunt obiectivele pe termen lung si in ce consta munca de zi cu zi pentru promovarea patrimoniului nostru cultural.

  Abia astept sa ne vedem acolo,
  Cele bune,
  Horia

Add Comment