Citate pentru Afaceri

  Citate pentru Afaceri

&#187 “Faceti primul pas cu credinta. Nu trebuie sa vedeti intreaga scara. Trebuie doar sa faceti primul pas.” (Martin Luther king Jr.)
&#187 “Fiecare dintre noi considera ca cel mai important lucru la un pom il reprezinta fructul, insa de fapt acesta este samanta.” (F.W. Nietzsche)
&#187 “Iata secretul meu, un secret foarte simplu. Doar cu inima poti vedea lucrurile asa cum trebuie; lucrurile esentiale sunt ascunse ochiului.” (Antoine de Saint-Exupery)
&#187 “Intotdeauna viseaza si tinteste mai sus decat stii ca poti sa ajungi. Nu te obosi doar sa fii mai bun decat contemporanii si predecesorii tai; incearca sa fii mai bun decat tine insati.” (Anonim)
&#187 “Considearm munca ca pe o inalta functie umana, ca pe o baza a vietii umane, ca pe cel mai demn lucru din viata fiintei umane si care trebuie sa fie libera, creatoare. Oamenii trebuie sa fie mandri de asta.” (David Ben-Gunion)
&#187 “Cu cat mergi mai repede, cu atat ai mai multe sanse sa te impiedici,dar si mai multe sanse de a ajunge undeva.” (Charles F. Kettering)
&#187 “Nimeni nu a fost onorat niciodata pentru ceea ce a primit. Onoarea a fost recompensa pentru ceea ce a dainuit.” (Calvin Coolidge)
&#187 “Vietile majoritatii oamenilor sunt o reflectare directa a gruparilor din care fac parte.” (Anthony Robbins)
&#187 “Nici un om nu devine bogat pana ii imogateste pe altii.” (Andrew Cornegie)
&#187 “Puteti fi siguri ca daca va consacrati timpul si atentia spre avantajul deplin al celorlalti, Universul va va sprijini intotdeauna atunci cand aveti cea mai mare nevoie.” (R.B. Fuller)
&#187 “Scopul cuvantarii nu este de a impune, ci de a convinge.” (I. Negruzzi)
&#187 “Cu cat suntem mai puternici, cu atat ne facem mai multi dusmani. Din aceasta cauza, trebuie sa fim cei mai puternici” (Karel Capek)

Inapoi la pagina de CITATE

Add Comment