Atractii Turistice – Cele mai frumoase locuri de sub ape

&#187 Hotelul Conrad Maldives Rangali Island


&#187 Vederi panoramice ale vietii marine in timp ce serviti masa, o noapte sub ape, vile minunate deasupra apelor sau plaje superbe. In cazul in care cautati toate aceste lucruri la un loc, le puteti gasi la Hotelul Conrad Maldives Rangali Island situat pe Insula Ragnali din Maldive.

&#187 Restaurantul Red Star – Restaurant Sub Apa

&#187 La Red Star Hotel aveti ocazia de a trai o experienta gastronomica subacvatica de neuitat intr-unul din putinele restaurante din lume unde oaspetii pot manca sub apa in timp ce puteti observa sute de creaturi marine, atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Restaurantul va propune o larga varietate de mancaruri exotice intr-o atmosfera magica.

&#187 Hotelul Poseidon Undersea Resort – Hotel sub Apa


&#187 Hotelul Poseidon Undersea Resort este localizat pe o insula privata din Fiji si se gaseste la 12 metri sub nivelul marii. Hotelul are 22 de camere si fiecare camera are o vedere de 270 de grade asupra oceanului, printr-un geam special cu o grosime de aproape 12 cm. Ferestrele reprezinta de altfel 70% din peretii fiecarei camere. O camera la acest hotel costa in jur de 15.000 de dolari pe noapte.

&#187 Jules’ Underwater Lodge – Laboratorul de sub apa

&#187 Ceea ce a inceput ca un veritabil Laborator de Cercetare Marin (functional si acuma) in Key Largo, Florida, a devenit acum Jules’ Underwater Lodge, un loc pentru excentricii care sunt pasionati de scufundari. Intrarea se face la circa 8-9 metri sub apa. Creat pentru a fi un laborator, are camerele destul de mici, decorate destul de simplu, insa suficient pentru amatorii care vor sa traiasca o noapte sau doua sub ape. Exista doua astfel de camere si in plus o camera comuna ca zona de entertainment dar si o bucatarie complet utilata si aprovizionata. O noapte la aceasta locatie costa in jur de 350 de euro.

&#187 The Shark Reef and Aquarium – Acvariul Shark Reef

&#187 Acvariul Shark Reef este un imens acvariu care le permite vizitatorilor de toate varstele sa fie fata in fata cu unele dintre cele mai fascinante creaturi ale oceanului (inclusiv rechini, crocodili, piranhia, reptile, etc). Acvariul contine in jur de 2000 de animale care pot fi vazute si dintr-un tunel care are o vedere de 360 de grade. Costul unui bilet pentru un tur este in jur de 17 dolari pentru adulti iar pentru copii se fac discounturi.

  Cazare Hoteluri

&#187 Cazare Hoteluri Israel
&#187 Cazare Hoteluri Maldive
&#187 Cazare Hoteluri Fiji
&#187 Cazare Hoteluri SUA
&#187 Cazare Hoteluri Florida
&#187 Cazare Hoteluri Las Vegas

  Surse si Adrese Web Utile

&#187 (English) Conrad Hotels
&#187 (English) Red Star Hotel – Underwater Restaurant, Bar and Observatory
&#187 (English) Poseidon Resorts
&#187 (English) Jules’ Underwater Lodge
&#187 (English) Shark Reef – Imagini superbe de la Acvariul Shark Reef

0 thoughts on “Atractii Turistice – Cele mai frumoase locuri de sub ape

Add Comment