Bani Online

Diector Web Bani Online


1411-468x60_Aff-ro

&#187 www.Sertitude.ws
&#187 Oportunitate Online
&#187 Vrei sa lucrezi pentru o companie din Statele Unite ale Americii ? E simplu. Urmezi un curs online gratuit de doar 10 zile. Completeaza formularul de pe site si vizioneaza filmuletul care iti explica afacerea.

&#187 www.OnlinePariuri.com
&#187 Pariuri Online
&#187 Bonusuri si Promotii stiri importante din sport Fotbal LIVE video; Rezumate video din fotbal; Livescore, Clasamente, Totul pentru pariuri.

&#187 Gambling Affiliation
&#187 Gambling Affiliation
&#187 Ca afiliat al GA vei putea promova pe site-urile tale toate campaniile (casele de pariuri) europene majore legate de pariuri sportive si veti fi platiti pentru fiecare jucator nou pe care il trimiteti la aceste campanii. Sistemul este foarte simplu, se promoveaza casele de pariuri prin GA si la fiecare client nou care se inscrie si depune bani veti primi un comision care difera in functie de casele de pariuri. Suma pentru un singur comision poate fi de la 5 euro la 80 de euro. Ca webmaster va puteti face site-urile mai profitabile, prin GA. Avantajele sunt mari pentru ca poti promova mai multe branduri in acelasi timp si nu trebuie sa te inscrie separat la programul de afiliere al fiecarei case de pariuri.Add Comment